A porszórás, színterezés, porfestés.

Az elektrosztatikus színterezés, közismert nevén porfestés, egy olyan technológia melynek során a tárgyak felületét egyenletes, vékony, műanyag bevonattal látják el. A korunkban a tárgyaknak nemcsak használhatónak és időtállónak kell lennie, hanem esztétikai szempontoknak is meg kell felelnie.  Ennek a technológiának nagy előnye, hogy a kézi festéssel ellentétben tizedmilliméterre egyforma réteget kap a munkadarab, és mivel a RAL színskála minden árnyalatában fel lehet vinni a műanyag bevonatot, ezért nagyon jól lehet alkalmazni bármilyen egyedi, illetve sorozatgyártásnál.

A Színterezést GEMA  szórópisztollyal végezzük.

A felületkezelés igény szerint, zsírtalanítással, foszfátozással, szemcseszórással történik, mosó kádas, és szóró zsírtalanítással, a szabványoknak megfelelően. Az egyedi daraboktól a nagy sorozatokig, minden méretű és formájú munkadarabokra számítunk, melyek beférnek egy 6000mm X 2000mm X 2000mm kemencébe, aminek a teherbírása 1 tonna. Mi minden esetben kézi szórást végzünk, ezzel is biztosítva az automata rendszerek hiányosságainak kiküszöbölését.

A porbeégetés gázzal működő kemencében, 150-200 C fok hőmérsékleten történik, ezzel is biztosítva, hogy minél kevesebb szennyező anyag jusson a kész termékekre.

A porszórást (színterezést) GEMA  szórópisztollyal végezzük.

A felületkezelés igény szerint, zsírtalanítással, foszfátozással, szemcseszórással történik, mosó kádas, és szóró zsírtalanítással, a szabványoknak megfelelően Az egyedi daraboktól a nagy sorozatokig, minden méretű és formájú munkadarabokra számítunk, amelyek beférnek egy 6000mm X 2000mm X 2000mm kemencébe, amelynek teherbírása 1 tonna. Mi minden esetben kézi szórást vállalunk, ezzel is biztosítva az automata rendszerek hiányosságainak kiküszöbölését.

A porbeégetés gázzal működő kemencében, 150-200 C fok hőmérsékleten történik, ezzel is biztosítva, hogy minél kevesebb szennyező anyag jusson a kész termékre.